Etusivu
Ajankohtaista
Säännöt
Hallitus
Jäsentiedotteet
Kokouspöytäkirjat
Vieraskirja
Liity jäseneksi
Kuvia

 


Trast-Isopere sukuseura ry Jäsentiedote 1/2008
Pori 5.8.2008

Trast-Isopere sukuseura 2-vuotias 9.7.2008

Hallituksen jäsenet pitivät 18.6.2008 Porissa tämän vuoden ensimmäisen kokouksensa, jossa käsiteltiin seuraavia asioita:

Tilinpäätös 2006-2007
Käytiin läpi sukuseuran kirjanpito- ja tiliasiat sekä toimintakertomus. Tämän kirjeen liitteenä ovat kopioina tuloslaskelma ja tase sekä toimintakertomus kuluneelta tilikaudelta.

Jäsenmaksu vuodelta 2008
Hallitus katsoi, että ylimääräisessä sukukokouksessa päätetyt jäsenmaksut (aikuisilta 10 euroa ja alle 18-vuotiailta 1 euro) säilytetään ennallaan. Oheisena on tilisiirtolomake vuodelle 2008. Käytäthän viitenumeroa maksua suorittaessasi.

Jäsenmäärä
Sukuseuraan on tähän mennessä liittynyt jäseneksi 48 henkilöä. Hallitus toivoo 2-vuotiaan sukuseuran jäsenmäärälle runsasta kasvua sen iän karttuessa. Houkutelkaa sukuun kuuluvat, ikään katsomatta, mukaan sukuseuran toimintaan.

Sukuseuralle vaakuna
Ylimääräisessä vuosikokouksessa 29.7.2007 Eurajoella julistettiin sukuseuralle vaakunan suunnittelukilpailu. Tähän mennessä on puheenjohtajalle tullut kaksi luonnosta. Hallitus katsoi, että kilpailusta ei ole riittävästi tiedotettu ja päätti jatkaa suunnitteluaikaa. Kilpailu on kaikille vapaa.

Varsinainen vuosikokous ja retki vuonna 2009
Raumalla tavataan vuonna 2009 heinäkuun sunnuntaina, joko 5. tai 12. päivänä. Teethän varaukset allakkaasi. Ohjelmatoimikuntaan hallituksen lisäksi ovat lupautuneet Seppo Linnainmaa ja Anja Pere. Liisa Haapala toivoo Rauman suunnalta lisävahvistusta toimikuntaan.

Kotisivujen osoite www.trast-isopere.com

Tässä osoitteessa on luettavissa ajankohtaispalsta, sukuseuran perustamispöytäkirja ja säännöt, hallituksen jäsenten yhteystiedot, jäsentiedotteet, kokouspöytäkirjat, lomakkeet jäseneksi liittymiseen ja sukututkimustietojen antamiseen. Osoitteessa on myös valokuvia ja kertomus
vuoden 2008 tapaamisesta Eurajoella. Sivuston vieraskirjaa ovat sivuilla käyneet taitaneet vierastaa, koska ne ovat pysyneet tyhjinä.

Kesäterveisin

Trast-Isopere sukuseura ry
Hallitus

psta Paula Vaimala-Marttinen

Liitteet: Luottamushenkilöiden yhteystiedot, Tuloslaskelma ja tase, Toimintakertomus,
Tilisiirtolomake vuoden 2008 jäsenmaksulle