Etusivu
Säännöt
Hallitus
Jäsentiedotteet
Kokouspöytäkirjat
Vieraskirja
Liity jäseneksi
Kuvia


 


TRAST-ISOPERE SUKUSEURA       PÖYTÄKIRJA 1/07
c/o Pentti Pere
Iso-Perentie 14
27100 Eurajoki
14.4.2007
HALLITUKSEN KOKOUS

Aika: Sunnuntaina 25.2.2007 klo 15:00
Paikka: Pori, Satakunnan Museo
Läsnä: Pentti Pere puheenjohtaja
Liisa Haapala varapuheenjohtaja
Eeva-Maija Alvio-Bedretdin jäsen
Paula Vaimala-Marttinen rahastonhoitaja
Satu Linnainmaa sihteeri

1. Pentti Pere avasi kokouksen.

2. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Esityslista hyväksyttiin.

4. Säännöt joita on uusittu tarkistettiin ja päätettiin kirjoittaa puhtaaksi.

5. Jäsenmaksusta päätti hallitus esittää Trast-Isopere sukuseuran tälle vuodelle jäsenmaksun suuruudeksi 10 euroa/jäsen ja alle 18-vuotiaalta 1 euroa. Puolison ei tarvitse olla jäsen. Sääntöjen mukaan jäsenmaksu ei voi olla erisuuruinen muille kuin alle 18-vuotiaalle.

6. Jäsenkirjettä muokattiin ja Paula lähettää sen jäsenille.

7. Pentti Peren laati kotisivut joiden sisältöä mietittiin. Sinne laitettaisiin mm. säännöt, pöytäkirjat, hallituksen yhteystiedot, ajankohtaista palsta, valokuvat mm.Vuojoen tapaamisesta, perhetapahtumat, rekisteriseloste, jäsenrekisteri: ei osoite tietoja siihen, sukututkimustiedot 1906 tai sitä ennen syntyneistä ja sinne tehtäisiin keskustelupalsta minne voi esim. jättää viestejä. Kevään aikana sivut ehkä avautuvat ja osoite olisi ehkä: www.Trast-Isopere.com.

8. Tulevaa toimintaa suunniteltiin niin että päätettiin koota toimikunta joka järjestää ensi kesänä heinäkuussa pidettävän kotiseuturetken Eurajoelle. Kysytään Eurajoen opasta Jaakkolaa ja majoitusta ja ruokailua Eurajoen Kristilliseltä kansanopistolta. Toimikuntaa kuuluisi Anja Pere, Seppo Linnainmaa ja Marja-Terttu Salo.

9. Muita esille tulevia asioita oli että sukuseuran kokouksessa pohditaan liittyykö sukuseura jäseneksi Sukuseurojen keskusrekisteriin ja tehdäänkö sukuseuralle vaakuna ja seuraava kokous joka pidetään 3.5.2007 klo 17.00 Satakunnan Museossa, puheenjohtaja lähettää esityslistan.

10. Kokous päätettiin.

 

Pentti Pere
puheenjohtaja
Satu Linnainmaa
sihteeri